Редовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капсули или прясно смляно кафе? (сутрешно кафене)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеРедовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
Промивката е и според твърдоста на водата,ако водата е с много варовик препоръчително е и по-често.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеТуй е бейлис
Мохитото май беше ракия с плуващата "настъргана" маруля.
Добър избор. Моята ме предаде на 10-та година и от чист мързел не я ремонтирам.)
---------- Post added at 04:40 ---------- Previous post was at 04:32 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеРедовни промивки на машината, през 6 месеца и тя служи дълго време - най-разпространеното средство е лимонтозу в резервоара с вода
---------- Post added at 04:41 ---------- Previous post was at 04:40 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение......може и с оцет.
Промивката е и според твърдоста на водата,ако водата е с много варовик препоръчително е и по-често.)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТака не се ли разваля вкуса на кафето?
Обикновено нареждам една до друга всички налични машини в къщата - 3бр. и ги карам една след друга.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Не можете да ме засегнете на пернишка чест.
Аз съм от Кюстендил. Там не си промиваме кафе машините и не слагаме в пералните Калгон.
Пернишкото мохито е ракия, мастика и надробена коприва вътре.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе можете да ме засегнете на пернишка чест.
Аз съм от Кюстендил. Там не си промиваме кафе машините и не слагаме в пералните Калгон.
Пернишкото мохито е ракия, мастика и надробена коприва вътре.
казваш от Кюстендил....?....я кажи сега за онези свойства на минералната вода по вашият край....дет ги преувеличавате...само и само да клецкате чуждите жени))
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЧекай сега....никой не засягаме по местоживеене....
казваш от Кюстендил....?....я кажи сега за онези свойства на минералната вода по вашият край....дет ги преувеличавате...само и само да клецкате чуждите жени))
Може да се дължи и на боровия въздух на Хисарлъка, алеите и крушовата ракия.
И да сме по темата-сутрешното кафенце след клецане...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе съм биохимик и не мога да кажа, какви са качествата на водата, но факт е, че голям процент жени си тръгват от Кюстендил непразни.
Може да се дължи и на боровия въздух на Хисарлъка, алеите и крушовата ракия.
И да сме по темата-сутрешното кафенце след клецане...)....ама ти се захвана за темата....тя почти у блатото уйде, а ти спазваш правила:
)
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ глей само как си мълчи за водата.)...иска само той да лекува
)
Comment
-
За тази работа не са важни качествата на водата, а качествата на ракията, ако питате мен!
По темата:От две години имам еспресо машинка, от по-евтините и съм много доволен от кафето ... Големия проблем е, че пуска само кафе, без бира!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
....ама ти се захвана за темата....тя почти у блатото уйде, а ти спазваш правила:)
Добре, че питащият си купи уред, преди да сте стигнали до третото.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПочти..
Добре, че питащият си купи уред, преди да сте стигнали до третото.
Открих убийствена комбинация.
Пернишко кафе и кюстендилски череши сутрин на гладно.
От черешите няма никакво значение, ккво е кафето.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕ той си е купил, ама още не сме го светнали как да го използува.
Открих убийствена комбинация.
Пернишко кафе и кюстендилски череши сутрин на гладно.
От черешите няма никакво значение, ккво е кафето.
---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПочти..
Добре, че питащият си купи уред, преди да сте стигнали до третото.))...при нас няма това, онова....направо куме в очи....в това третото сме много добри...вряли, кипяли... ама още не узряли
)
Comment
Comment